Rüyada hisseli arsa almak

Rüyada hisseli arsa almak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada hisseli arsa almak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Rüyada hisseli arsa almak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada boş arsa yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına alamet eder.

Rüyada ev arsa bakmak aşkının da kalıcı olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına inanılır.

Rüyada arsa ölçmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev ve arsa almak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada arsa kazmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada arsa görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments