Rüyada hindi eti yemek

Rüyada hindi eti yemek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada hindi eti yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada hindi ve hindi yumurtası görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada hindi ve hindi yumurtasını görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada hindi avlamak kız çocuğunun olacağına, şanssızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada hindi uçması büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada hindi saldırması vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindi pişirmek ister istemez başının belaya gireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi öldürmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kara hindi mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments