Rüyada gümüş yüzük bulmak

Rüyada gümüş yüzük bulmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş yüzük bulmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada gümüş yüzük zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük aramak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada gümüş yüzük denemek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada gümüş yüzük yemek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Rüyada gümüş yüzük kırılması bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük istemek külfetinin ve yükünün artacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük nablusi hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments