Rüyada görümcenin nişanlanması

Rüyada görümcenin nişanlanması kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin nişanlanması gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Rüyada görümcenin oynaması kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada görümcenin sevmesi birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada görümcenin gülmesi o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin nişanlanması hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin evinde olmak gelirinin de artmayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada görümcenin kaçtığını görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada görümcenin bilezik takması girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada görümcenin düğününü görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments