Rüyada genital bölgede sivilce görmek

Rüyada genital bölgede sivilce görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada genital bölgede sivilce patlatmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce sıkmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada genital bölgede kıl uzaması üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada genital bölgede kıl dökülmesi alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgede et beni görmek müjdeli haberle geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgede beyaz kıl görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada genital bölgede karınca görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments