Rüyada felçli adam

Rüyada felçli adam aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, kazancın düşeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada felçli adam gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Rüyada felçli adam maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına tabir olunur.

Rüyada felçli kalmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dedemi felçli görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü felçli görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada felçli inek görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, tövbe etmeden vefata rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi felçli görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada felçli olduğunu görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını felçli görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments