Rüyada et dükkanı görmek

Rüyada et dükkanı görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalettir.

Rüyada et dükkanı gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada tül dükkanı görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada dükkanı taşımak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, günlerini bunun için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada et dükkanı görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm dükkanı kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Rüyada dükkanı görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yufka dükkanı adeta havalara uçacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati dükkanı sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada su ile dükkanı yıkamak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments