Rüyada abdest üstüne abdest almak

Rüyada abdest üstüne abdest almak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hasta ise şifa bulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, terfi edeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, evine haciz geleceğine, elinin darda kalmayacağına delalettir.

Rüyada abdest üstüne abdest almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir.

Rüyada abdest üstüne abdest almak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada halının üstüne büyük abdest yapmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest üstüne bulaşması girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol su ile abdest almak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada iki kez abdest almak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alamama zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest bozulur mu işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada zor abdest almak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments