Rüyada eski sevgiliye çikolata yedirmek

Rüyada eski sevgiliye çikolata yedirmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Rüyada eski sevgiliye çikolata yedirmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye çikolata almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye çikolata vermek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye çikolata almak huzur bulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye çikolata vermek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye söz vermek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments