Rüyada eski eşinin yengesini görmek

Rüyada eski eşinin yengesini görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinin yengesini gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada eski eşinin yengesini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yengesini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yengesini görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski yengesini hamile görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yengesini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yengesini görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yengesini öldürmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın yengesini görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments