Rüyada eski eşimle barışmak

Rüyada eski eşimle barışmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşimle barışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada eski eşimle barışmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşimle el ele tutuşmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulur.

Rüyada eski eşimle mutlu olmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Rüyada eski eşimle tekrar evlenmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski eşimle yolculuk yapmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada eski eşimle nişanlanmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, kendinden emin adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eski eşimle evlenmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşimle telefonda konuşmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments