Rüyada eşinin deri ceket giydiğini görmek

Rüyada eşinin deri ceket giydiğini görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin deri ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eşinin deri ceket giydiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına işarettir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri ceket giydiğini görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada birinin siyah deri ceket giydiğini görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada birinin deri ceket giydiğini görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine inanılır.

Rüyada eşinin yeşil ceket giydiğini görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yeni ceket giydiğini görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalettir.

Rüyada eşinin siyah ceket giydiğini görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Rüyamda eşimin her zaman giydiği siyah deri ceketini ben giyiyordum. Ve sonra ipe asılmış renkli mandallar görüyordum. Anlamı nedir?

Bahriye

Rüyamda eşimin siyah deri bir mont giydiğini gördüm öylece karşımda duruyordu

Arzu Yüceli

Merhabalar,dün 7 aydır ayrı yaşadığımız ,boşanma davası açılmış olan eşimi rüyamda gördüm,Üzerine gri deri ceketini giymişti.Ceketin kolları kesikti.Rüyamda kendisine soruyordum,niye kolları yok ceketin diye.Bana cevap veriyordu,kendim kestim kollarını diye .Acaba bu rüyanın yorumu nedir?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Arzu Yüceli

Çok sıkıntılı bir süreçteyiz.Çok teşekkür ederim yorumunuz için.İçim rahatadı,tez zamanda gerçekleşmesi temennisiyle