Rüyada eline vurulması

Rüyada eline vurulması huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, isteklerinin yerine geleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarını çözeceğine delalet eder.

Rüyada eline vurulması gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Rüyada eline bal bulaşması yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline vurulması sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada eline saç gelmesi geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada eline bir şey verilmesi amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada eline dokunmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada diş eline gelmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eline diş dökülmesi daha büyük saygınlık kazanılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline sıçmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments