Rüyada el tırnağını koparmak

Rüyada el tırnağını koparmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine delalettir.

Rüyada el tırnağını koparmak gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada tırnağını çıkarmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağını soymak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağını koparmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sol ayak tırnağını kesmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada birinin tırnağını yemek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş tırnağını kesmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın tırnağını kesmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnağını derin kesmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments