Rüyada düz bir alan görmek

Rüyada düz bir alan görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sevdiği insanların olacağına, içine kapanacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz bir alan gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada dar alan görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çim alan görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, şen kahkahalar atacağına rivayet eder.

Rüyada sulak alan hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Rüyada dağlık alan sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına alamet eder.

Rüyada düz bir alan görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada boş alan görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada toprak alan güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada alan görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments