Rüyada duvarın boyanması

Rüyada duvarın boyanması hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın boyanması gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Rüyada duvarın çürümesi kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada duvarın düşmesi çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarın boyanması ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada duvarın devrilmesi büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarın uçması kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet eder.

Rüyada duvarın yıkılması özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın küflenmesi maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarın oyulması kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments