Rüyada düşüp bayılmak

Rüyada düşüp bayılmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, imkânların günden güne azalacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada düşüp bayılmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada düşüp parçalanmak ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp bayılmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşüp kurtulmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çukura düşüp işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine inanılır.

Rüyada yere düşüp bayılmak maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada denize düşüp ıslanmamak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Rüyada düşüp bacağını kırmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyonun düşüp kırılması hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments