Rüyada düşmanın el uzatması

Rüyada düşmanın el uzatması sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın el uzatması gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada düşmanın eve girmesi iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın bayılması hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanin gülmesi bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın üşümesi bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada düşmanın yakalanması çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada düşmanın gitmesi bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada düşmanın kovalaması istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanın iyi davranması geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments