Rüyada dünya ve gezegenleri görmek

Rüyada dünya ve gezegenleri görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, seyahatlere katılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada dünya ve gezegenleri gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada dünya ve gezegenleri görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada dünyadan gezegenleri görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gönül yaralarının iyileşeceği rivayet etmektedir.

Rüyada gezegenleri bir arada görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, nefsine yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gezegenleri sıralı görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezegenleri dolaşmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gezegenleri yakından görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünya büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada dünya batmasi aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments