Rüyada damadın nikaha gelmemesi

Rüyada damadın nikaha gelmemesi onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada damadın nikaha gelmemesi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada damadın nikaha gelmemesi yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada nikaha damadın gelmemesi kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikaha yetişmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada nikaha gitmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada nikaha engel olmak sağlığının bozulmayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada nikaha geç kalmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikaha gittiğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damadın gitmesi düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments