Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun tırnağını kesmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin çocuğunun tırnağını kesmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunun tırnağını kesmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Rüyada tırnağını çıkarmak yeni bir semte taşınılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalettir.

Rüyada tırnağını soymak rakiplerini arkasında bırakacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağını koparmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada tırnağını fazla kesmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments