Rüyada çirkin fotoğraf

Rüyada çirkin fotoğraf zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hane içine ay doğacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada çirkin fotoğraf gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada çirkin yeni arkadaşlıklar kurulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada çirkin sakal aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada çirkin fotoğraf işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Rüyada çirkin görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin kaş görmek işinin gücünün rast gideceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir at görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin erkek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin nine görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments