Rüyada cenazeyi sırtında taşımak

Rüyada cenazeyi sırtında taşımak şansın döneceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazeyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, maceralarınızı veya planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilmek için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada cenazeyi sırtında taşımak mutluluktan havalara uçulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Rüyada cenazeyi gömememek mal mülk kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenazeyi bekletmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada cenazeyi kaybetmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeyi düşürmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenazeyi yıkanırken görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işaret eder.

Rüyada cenazeyi tek başına taşımak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada düğün ve cenazeyi birlikte görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments