Rüyada burnundan kuru sümük görmek

Rüyada burnundan kuru sümük görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada burnundan kuru sümük gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada burnundan kuru sümük görmek çok kötü günler göreceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan kuru sümük çıkarmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada burnundan kuru sümük düşmesi yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işarettir.

Rüyada burnundan sümük akmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret eder.

Rüyada burnundan sümük silmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Rüyada burnundan sümük çikarmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan sümük çekmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi burnundan sümük çıkarmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments