Rüyada bulanık göl

Rüyada bulanık göl sıkıntılarının sona ereceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık göl gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada bulanık su ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bulanık göl işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

Rüyada görülen bulanık su çok büyük başarılar elde edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada bulanık su doldurmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada bulanık akar su farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık su ile yıkanmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada eve bulanık su girmesi moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada bulanık su taşması haneye bolluk ve berekete dolacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments