Rüyada birinin sana silah çekmesi

Rüyada birinin sana silah çekmesi kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, her geçen gün sorunların artacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana silah çekmesi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada birinin sana silah çekmesi başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin sana silah vermesi istediği noktalara geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana silah doğrultulması şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada birinin sana silah sıkması elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Rüyada birinin sana silah çektiğini görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana silah doğrultması bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sana silah sıkması hayatını kazanırken keyif alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ozlem

Merhabalar rüyamda tanımadığım bir adam hiç bir neden yokken bana sinirleniyor ve silah doğrultup vurmak istiyor ben engellemeye çalışırken uyandım. Yorumlayabilir seniz sevinirim.

Fatma demir

Ruyada olmus babam bana silah çekti silah ateşlenmesi ve daha sola ateş ediyordu ama silah patlamıyordu yorumlarsanız sevinirim tesekkurler