Rüyada birinin ev göstermesi

Rüyada birinin ev göstermesi kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ev göstermesi gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada birinin kurtarmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Rüyada birinin ilgilenmemesi iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin el öpmesi problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada birinin ev yıkaması çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada birinin çok ağlaması sevinç gözyaşları dökmeye, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kör birinin kovalaması iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin konuşması ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisi ile gururlanacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin su vermesi sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments