Rüyada bir uçurumdan aşağı inmek

Rüyada bir uçurumdan aşağı inmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, huzursuz olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir uçurumdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir uçurumdan aşağı inmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada birini uçurumdan aşağı atmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan aşağı itilmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı yürümek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan aşağı arabayla düşmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments