Rüyada bir türbede uyumak

Rüyada bir türbede uyumak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir türbede uyumak gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada türbede ağlamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada türbede uyumak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işarettir.

Rüyada türbede su doldurmak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret eder.

Rüyada türbede yatmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbede korkmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Rüyada türbede mum yakmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir türbede uyumak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine inanılır.

Rüyada bir türbede mum yakmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yoksul için zenginliğe rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments