Rüyada bir erkeğin beni kıskanması

Rüyada bir erkeğin beni kıskanması çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, bir organizasyona katılacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin beni kıskanması gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin beni kıskanması rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beni dövmesi hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin beni beğenmesi iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beni öpmesi olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğim erkeğin beni kıskanması gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin beni sevdiğini öğrenmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, şansının artacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı erkeğin beni öpmesi tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin beni öpmesi en karanlık zamanında elinden tutacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments