Rüyada bir bebeğin morarması

Rüyada bir bebeğin morarması sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, refah düzeyinin düşeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, terfi edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğin morarması gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada bebeğin eşi kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin öpmesi bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulur.

Rüyada bebeğin kusması toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin yalaması sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin gömülmesi planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada bebeğin ilk konuşması çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kaçırılması kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin morarması herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments