Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin beyaz pardesü giydiğini görmek yaşamının tazeleneceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulur.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek kazancının da azalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin pardesü giydiğini görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin pardesü giydiğini görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada pardesü giydiğini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada uzun pardesü giydiğini görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments