Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kendi işini kuracağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla konuşmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla çalışmak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla yürümek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla gezmek hak yemeyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla sevgili olmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla muhabbet etmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla el sıkışmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Mürşid Rüyalarının Sırlarını Çözüyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments